Ортопедични обувки Dr Orto

Биелски завод за обувки Befado е полски factoryпроизводител на текстилни обувки, известен и ценен от взискателни клиенти в Полша и други страни. БЕФАДО е лидер на полския пазар с широката си гама от продукти за различни възрастови групи – деца, младежи и възрастни.

Компанията въплъщава 85-годишна традиция да работи с най-добрите професионалисти в бранша и се фокусира върху качеството и широката гама продукти. БЕФАДО произвежда и продава над 2 милиона чифта обувки. Удобството на обувки Бефадо е оценено от потребители от взискателни клиенти на европейския пазар от Германия, Франция, Чехия, Словакия, Украйна, Русия и България.

productionПроизводството на висококачествени обувки изисква внедряването на най-съвременните машини и оборудване. Всички технически и инженерни решения, които са с най-голямо предимство за обувната индустрия, се прилагат от Бефадо. Естествените материали за горницата на обувките се съединяват чрез метод на точково залепване, за да се поддържа максимално проветряемостта. Всички материали, използвани в производството, са подложени на тестове, които гарантират, че бъдещите потребители ще оценят високо качеството и комфорта им. Всички готови продукти преминават отново качествен контрол.

Основната цел на БЕФАДО е непрекъсваното развитие и подобрение с цел да се задържи позицията на водещ производител на текстилни обувки, които задоволяват изискванията на потребителите за удобни, стилни и модерни и не на последно място покриващи здравни стандарти обувки. Ключовият фактор за развитие на успешна компания винаги е бил високия стандарт на предлаганите продукти.
През 2003г БЕФАДО представя за първи път на пазара специализирани обувки от серията Dr. Orto – ортопедични обувки за хора с проблемни стъпала. Тези обувки са предназначени за хора с проблеми като hallux valgus, сблъскани пръсти, плоскостъпие, кокоши трън и хора страдащи от диабет.

Обувките Dr Orto са произведени от висококачествени материали, имат стелки с хигиенни функции и са достатъчни широки, което гарантира удобство дори и за хора с подути стъпала.
Обувките Dr Orto са наградени с многобройни отличия и медали като:

  • Златен медал на Международния Панаир в Познан; 
  • I място в категорията „рехабилитационно оборудване”на XI Симпозиум Expo Diabetica, Торун 2007;
  • Отличие на IX Панаир за Рехабилитация и Курортно Лечение, Киелце 2007;
  • ХVII Международен Панаир на Рехабилитационното Оборудване, Лодз.

 

 


 

logo_Ilinor middle

ИЛИНОР ЕООД – Официален представител на Dr Orto за България